Ruim assortiment in onze bakkerij

Bakkerij Dufoor uit Sint-Andries (Brugge) heeft een ruim assortiment aan broden, pistolets, patisserie en belegde broodjes. Voor onze ovenkoeken komen mensen van ver!

Naar wens van de klant

Al 14 jaar lang, elke dag opnieuw, denken wij na over wat de mensen willen en hoe wij ons assortiment kunnen verbeteren. Zo bakken wij sinds kort ook themataarten voor al uw feestjes: Verjaardagen, communies, trouwfeesten… U kiest het thema, de kleurtjes, de smaakjes, de afbeeldingen en wij maken uw taart zo groot als u zelf wilt.

Klik op de verschillende onderdelen in het menu om meer te lezen over het assortiment en de bereidingswijze. Naast alles wat er op deze website staat, hebben wij ook een beperkt assortiment beleg, zoals kaas en choco, peperkoek en ander lekkers te bieden. Kom gerust eens langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken. Loopt het water u al in de mond?

Contact

Regelmatig wisselen we sommige producten af, naargelang het seizoen. Het kan dus zijn dat de lijsten niet helemaal up-to-date zijn. Om zeker te zijn dat uw bestelling in de winkel aanwezig is, of om te polsen welke broden en taartjes er dit seizoen in de winkel liggen, contacteer onze bakkerij in Sint-Andries en de bakker of zijn vrouw brengen u graag op de hoogte.

Back to Top