Ons broodassortiment

Dufoor Rudy - BroodBekijk hier de lijst met ons uitgebreid brood-assortiment. Het brood van Bakkerij Dufoor is gegarandeerd lekker! En dat vanwege de aloude technieken die deze stielbakker nog gebruikt.

Artisanaal

Al ons brood wordt op een vloeroven gebakken. Dat is een echte, traditionele broodoven, geen moderne warmeluchtoven! Het voordeel daarvan? Dat zal u proeven!

Bakkerij Dufoor werkt dus nog op de ambachtelijke manier. Al het brood wordt artisanaal gemaakt. De rijstijd van het deeg wordt gerespecteerd en niks wordt geforceerd. Ook maken wij nog als een van de enigen gebruik van oud broodvet: smout. Ook dat zal u proeven. Smaakkwaliteit verzekerd!

Bovendien worden al onze broden met de hand gevormd; broodvormen komen daar niet aan te pas.

Dit is ons broodassortiment:

Wit brood
Bruin tarwebrood
Havibrood (grof bruin met haverzemelen)
Abdijbrood
Volkorenbrood
Vollerkorenbrood
10-granenbrood
Bolerobrood (meergranen met zonnebloempitjes)
SUGGESTIE! Mayabrood (grof meergranenbrood)
Breugelbrood
100% speltbrood
Tarwebrood met noten of rozijnen
Rozijnenbrood
Koekenbrood
Suikerbrood
Suiker- met chocoladebrood
Maltgrain
Op bestelling: zoutloos brood

Contact

Bekijk zeker ook de rest van ons assortiment. Bakkerij Dufoor geeft u de mogelijkheid te allen tijden een bestelling te plaatsen via de telefoon of in de winkel. Zo kan de afhaling in de winkel in Sint-Andries (Brugge) een pak vlotter gaan. Bekijk hier hoe u ons kan contacteren.

Daar ook ons assortiment licht kan veranderen van seizoen tot seizoen, is het aangeraden u te informeren over de mogelijkheden. De bakker en zijn vrouw, of een van de andere winkelbedienden, geven u graag alle uitleg over het broodproces.

Back to Top