Zoetigheid troef in onze patisserie

Dufoor Rudy - PatisserieAls u wat te vieren hebt of gewoon zin hebt in wat zoetigheid bij uw vieruurtje, biedt Bakkerij Dufoor u een ruime keuze aan patisserie in Sint-Andries: taarten, soezen, gebakjes, cakes… Nieuw zijn onze themataarten: taarten met laagjes suiker in verschillende kleurtjes, passend bij de gelegenheid van de dag!

Themataarten en snoeptaarten

Voor verjaardagen, communiefeesten, huwelijken… bereiden wij uw themataart. Kinderen zullen er dol op zijn!

U bepaalt het thema, u kiest de smaak (gemengd fruit, chocoladebiscuit…), de kleurtjes, de figuurtjes (uit een boek of naar keuze). Wij werken af met een fijn laagje suiker. Het is ook mogelijk een foto af te beelden in uw taart. Die mailt u gewoon door, wij doen de rest!

Bakker Yves Dufoor heeft ooit al eens een taart gemaakt voor 30 personen. Dat is enorm groot, maar de uitdaging kan groter! Neem gerust contact op met de zaakvoerders om te vragen naar de mogelijkheden. Bekijk hier enkele foto’s.

Gebak

Naast onze fameuze thema- en snoeptaarten, kunt u bij ons ook kiezen uit een ruim assortiment van patisserie. Van de gewone rijsttaartjes, eclaires, mattentaartjes en fruittaartjes, tot javanais, bavarois en zwaantjes. Meer dan 30 verschillende soorten gebak liggen dagelijks in onze toonbank in Sint-Andries.

Back to Top